Browse > Home / Lämmitys, aurinkolämmitys / Aurinko

Aurinko

4

العلاوات الجديدة على الانترنت كازينو لعب كازينو فون http://www.lrcatering.fi/?art=Aztec%E2%80%99s-Treasure-kolikkopelit&08b=d6 Aztec’s Treasure kolikkopelit Eagle’s Wings slot http://tech.rightpundits.com/?node=%D8%B9%D9%88%D8%AF-%D8%A7%D9%84%D9%82%D9%85%D8%A7%D8%B1%D9%8A-%D8%A7%D9%84%D9%85%D8%BA%D8%B1%D8%A8%D9%8A&627=eb عود القماري المغربي

Aktiivinen aurinkoenergian käyttö tarkoittaa aurinkokeräimien tai -paneeleiden käyttöä. Aurinkokeräimien avulla auringon säteilyenergia johdetaan nesteeseen, joka esimerkiksi lämmittää lämminvesivaraajaa. Aurinkopaneeleilla taas muutetaan säteilyenergiaa sähköksi.

Talon katolle asennettavat aurinkokeräimet vastaanottavat auringon säteilyä ja muuntavat sen lämmöksi. Lämmönsiirtoneste kuljettaa energian talon käyttövesivaraajaan. Aurinkolämpö on puhdas ja saasteeton energialähde sekä pidemällä aikavälillä myös edullinen.  Aurinkolämpö on hyvä lisäenergianlähde esimerkiksi öljylämmityksen rinnalle.