Browse > Home / Kattilat >>, Lämmitys, Pelletti / Pelletti

Pelletti

pelletti

bästa craps på mobilen http://www.ktcgroup.fi/?art=Ocean-Fantasy-25-Lines-kolikkopelit&994=38 Ocean Fantasy 25 Lines kolikkopelit http://katriinalankinen.com/?art=Lifes-a-Beach-peliautomaatti&63a=b2 Lifes a Beach peliautomaatti مقاهي القمار بالمغرب مراجعة 888 الألعاب

Pelletti on uusiutuvaa biopolttoainetta, jonka raaka-aineena käytetään puuta. Puu jalostetaan puristamalla se pellettirakeeksi, joka on tiivistä ja lämpöarvoltaan tehokasta energiaa. Pelletillä toimivaan vesikiertoiseen keskuslämmitykseen tarvitaan pellettikattila ja pellettipoltin sekä syöttöruuvi ja säiliö.

Pellettilämmitykseen soveltuu parhaiten pelletille suunniteltu lämmityskattila, koska sen suunnittelussa on huomioitu biopolttoaineesta syntyvä tuhka, kattilan puhdistustarve sekä käyttöveden riittävyys.

Käyttövesi lämmitetään kattilassa olevan lämminvesikierukan avulla. Laitteisto soveltuu sekä patteri- että lattialämmitysjärjestelmiin.