Browse > Home / Vesi >>, Vesi ja viemäri, Vesijärjestelmät / Vesijärjestelmät

Vesijärjestelmät

14

Vesijärjestelmät

Tuotevalikoimastamme löytyvä Uponor-komposiittiputkiston käyttövesijärjestelmä soveltuu kaikenlaisten rakennusten (asuinkerrostalot, omakoti- ja rivitalot sekä toimisto- ja teollisuus-rakennukset) käyttövesijärjestelmäksi. Uponor-komposiitti käyttövesijärjestelmän putkia ja liittimiä voidaan käyttää koko rakennuksen käyttövesiputkiston rakentamiseen vesimittarilta vesi-kalusteelle. Se soveltuu niin runkovesijohtojen kuin kalusteiden kytkentäjohtojen asennukseen. Muovi-putken materiaaliominaisuuksien johdosta komposiitti-käyttövesijärjestelmä on vähemmän ääniongelmia aiheuttava ja korroosiovapaana pitkäikäinen.

Vesiputket viedään vesipisteille suojaputkien sisällä. Jokaista vesipistettä kohti on aina oma putkensa, joten välille ei tule ylimääräisiä liitoksia. Rakennusvaiheessa taipuisat muoviputket on helppo vetää esimerkiksi välipohjan ja väliseinien sisällä tai kiintokalusteiden sokkeleissa oikeille paikoilleen.Vesipisteiden kohdalla käytettävät hanakulmarasiat on suunniteltu siten, että virtausputki voidaan vaihtaa myös niitä irrottamatta. Hanakulmarasian ja suojaputken liitokset on tiivistetty vedenpitäviksi, jolloin mahdollinen vuotovesi ei pääse tunkeutumaan rakenteisiin.