Browse > Home / Kattilat >>, Lämmitys, Yhdistelmä / Yhdistelmä

Yhdistelmä

2

Yhdistelmä

 

Jäspi-Tupla laitteessa toimivat öljypesä ja puupesä täysin erillisinä, silti piippuun yhdistämiseksi tarvitaan vain yksi savutorvi. Tehokas kampaputkikierukka takaa hyvän käyttövesituoton, kovassakin käytössä.

Öljykäytössä laite toimii huippukorkealla hyötysuhteella. Nykyaikaisella oikein säädetyllä öljypolttimella varustettu kattila pitää puhdistaa vain 1-2 kertaa vuodessa. Kattilan toimitukseen sisältyy valmiiksi asennettu poltintermostaatti.

Puukäytössä tilava puupesä mahdollistaa mallista riippuen 1/3 m (Tupla 1) tai 1/2 metrin (Tupla 2) pituisten puiden käytön. Uusi puupuolen polttotekniikka mahdollistaa entistä puhtaamman ja ympäristö-ystävällisemmän sekä tehokkaamman palamisen. Mikäli puun käyttö on runsasta, suosittelemme akkuvaraajaa. Tällöin kattila voi toimia suuremmalla teholla kiehumatta.